21/01/24

Palveluni vauvalle

Unelmalaatikko 450x450 kuva

Syntymä on iso rutistus vauvalle. Painetta tulee vauvan pään, niskan ja hartioiden seudulle. Vauva on asustanut kohdussa ihanassa kippurassa lapsiveden vastuksessa. Nyt ilmanvastus ja vartalon ja raajojen suoristaminen ovat vauvalle uutta. Vauvan lihaskireydet näkyvät arjessa itkuisuutena, koliikkioireina, vauva voi suosia tiettyä asentoa tai puolta syödessään, nukkuessaan ja liikkuessaan. Vatsakipuun ja refluksiin voi löytää syyn suoliston kypsymättömyydestä, allergioista tai selän ja lantion alueen lihaskireyksistä.

Hoidan vauvaa intialaisen ja vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan lempein ottein aina vauvan jaksamisen mukaan.

Minivauva hieronta

Ensimmäistä kertaa Unelmalaatikon vastaanotolle tullessa, voit valita Minivauva hieronnan, jolloin pääset tutustumaan palveluun sekä minuun. Lyhyemmän hieronnan aikana tehdään hoidontarpeen arviointi hieroessa, tunnistetaan haastekohdat ja sovitaan jatkohoidosta.
Kesto 30min Hinta 30€

Rentovauva hieronta

Ensimmäisellä kerralla Rentovauva hieronnassa tehdään hoidontarpeen arviointi hieronnan aikana ja hoidetaan vähintään vauvan jalat ja selkä. Yleensä vauva jaksaa sen verran ja hieronta aika vaihteleekin 20-45min välillä. Hierontaan varatun tunnin aikana pidetään tarvittaessa vaipanvaihto- ja ruokailutaukoja ja jatkohoidon tarpeen mukaan seuraavilla kerroilla hoidetaan joko koko vartalo, tai keskitytään ongelma kohtaan. Pieni keho vastaanottaa hoitoa hyvin ja parhain hoitotulos saadaan usein 4-6 kerran sarjoilla, jotka voidaan toteuttaa viikon välein. Myös vanhemmalla on tarjolla välipalaa hieronnan ajan.
Kesto 60min Hinta 60€

Rentovauva kotona palvelu tuo vauvahierojan sekä välipalan luoksesi.
Alueena Kouvola, Kotka, Hamina, Iitti, Loviisa
Kesto 60min Hinta 60€ + matkakulut 18€ tai 23€

Varaa aika vyöhyketerapeuttiseen vauvahierontaan täällä!

1000px kuva
© Unelmalaatikko. Design by FCD.