21/01/24

Liikunta

Unelmalaatikko 450x450 kuva

Elokuussa 2024 Unelmalaatikon liikuntapalvelut laajenee, kun Jumppakausi starttaa 12.8. Kouvolan Studio Yoganandan salissa! Jumppakausi kestää yhteensä 17 kertaa. Jumppakausi on avoin ja saliin mahtuu 23 osallistujaa vauvoineen. Kuuden viikon kiertävät jumppajaksot pysyvät suljettuina ryhminä joihin mahtuu 10 äiti-vauva/taapero paria. Sekä Jumppakaudelle että -jaksolle voit tulla 0-24kk ikäisen lapsen kanssa.

Jumppa on suunniteltu niin, että kaikki liikkeet voidaan tehdä lapsen kanssa tai ilman. Lasten kanssa mennään aina lasten ehdoilla ja omankehonpaino riittää oikein hyvin, jos vauva nukkuukin jumpan ohi tai taapero tahtoo olla vapaa.

Tule rohkeasti mukaan!

Nimensä mukaan kiertävä jumppajakso vaihtaa sijaintia kuuden viikon välein eripuolilla Kouvolan seutua. Jakson tavoitehinta on 65€, mutta tilavuokrasta riippuen eri paikkojen hinnat voivat erota toisistaan. Jumppajakso ostetaan aina ennakkoon verkkokaupasta.

Jumppakausi on heinäkuun ajan verkkokaupassa ennakkomyynnissä 120€. Elokuussa koko kausi on 170€ ja kertamaksu 12€,
Jumpan suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjaamisesta vastaa Unelmalaatikon yrittäjä Petra, liikuntaneuvoja, vauvahieroja.

Olen aina ollut elämäntapaliikkuja kiitos vanhempieni, jotka opettivat, että kävellenkin pääsee niin kouluun, harrastuksiin kuin kauppaankin. Pienestä pitäen tiesin myös, että minusta tulee liikunnan ammattilainen! Lukio ei ollut minua varten, joten hain ja pääsin ja valmistuin liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistosta keväällä 2010.

Tuo liikunnan ammattilainen yrittää aina säännöllisesti herätä horroksestaan ja sainkin sen heräämään ohjatessani MyVoLin kehonhuoltotuntia pari vuotta. Neljännen lapsen vauvavuonna kokeilimme myös Voimaa vauvasta -jumppaa, mutta jostain syystä jumppaajat eivät löytäneet maanantaiaamuna klo 9.45 Myllykoskelle.

Raskaus ja synnytys ovat kova rutistus äidin keholle ja tiedän miten helppo omista rutiineista on lipsua vauva- ja pikkulapsiarjessa. Vaikka kuinka tietää miten liikunnasta saa iloa, energiaa, terapiaa..... ja että liike on lääke moneenkin vaivaan, silti kynnys on joskus todellakin liian korkea, tai lapaluun välit liian jumissa. Sitäpaitsi kaipasin itse vauvajumppaa kaikkien vauvavuosien aikana, vasta neljännen kanssa pääsin sellaiseen, kun itse ohjasin.

Rentovauva hieronta on keinoni auttaa vauvoja voimaan hyvin ja jumppajaksolla autan äitejä voimaan hyvin.

Jumppakauden ja jumppajakson ennakkoilmoittautuminen onnistuu verkkokaupassa (KLIK) Kauden kertamaksut kortilla tai käteisellä jumpan alkaessa.

Nähdään liikunnan merkeissä!

1000px kuva
© Unelmalaatikko. Design by FCD.