21/01/24

Liikunta

Unelmalaatikko 450x450 kuva

Unelmalaatikon kuuden viikon kiertävälle jumppajaksolle mahtuu 10 äiti-vauva/taapero paria. Lapsi voi olla 0-24kk ikäinen.

Jumppa on suunniteltu niin, että kaikki liikkeet voidaan tehdä lapsen kanssa tai ilman. Lasten kanssa mennään aina lasten ehdoilla ja omankehonpaino riittää oikein hyvin, jos vauva nukkuukin jumpan ohi tai taapero tahtoo olla vapaa.

Tule rohkeasti mukaan!

Nimensä mukaan kiertävä jumppajakso vaihtaa sijaintia kuuden viikon välein eripuolilla Kouvolan seutua. Jakson tavoitehinta on 60€, mutta tilavuokrasta riippuen eri paikkojen hinnat voivat erota toisistaan.

Jumppajakso jäi kesätauolle, elokuussa alkavan jakson sijainti ja info julkaistaan heinäkuussa.

Jumppajakson suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjaamisesta vastaa Unelmalaatikon yrittäjä Petra, liikuntaneuvoja, vauvahieroja.

Olen aina ollut elämäntapaliikkuja kiitos vanhempieni, jotka opettivat, että kävellenkin pääsee niin kouluun, harrastuksiin kuin kauppaankin. Pienestä pitäen tiesin myös, että minusta tulee liikunnan ammattilainen! Lukio ei ollut minua varten, joten hain ja pääsin ja valmistuin liikuntaneuvojaksi Varalan Urheiluopistosta keväällä 2010.

Tuo liikunnan ammattilainen yrittää aina säännöllisesti herätä horroksestaan ja sainkin sen heräämään ohjatessani MyVoLin kehonhuoltotuntia pari vuotta. Neljännen lapsen vauvavuonna kokeilimme myös Voimaa vauvasta -jumppaa, mutta jostain syystä jumppaajat eivät löytäneet maanantaiaamuna klo 9.45 Myllykoskelle.

Raskaus ja synnytys ovat kova rutistus äidin keholle ja tiedän miten helppo omista rutiineista on lipsua vauva- ja pikkulapsiarjessa. Vaikka kuinka tietää miten liikunnasta saa iloa, energiaa, terapiaa..... ja että liike on lääke moneenkin vaivaan, silti kynnys on joskus todellakin liian korkea, tai lapaluun välit liian jumissa. Sitäpaitsi kaipasin itse vauvajumppaa kaikkien vauvavuosien aikana, vasta neljännen kanssa pääsin sellaiseen, kun itse ohjasin.

Rentovauva hieronta on keinoni auttaa vauvoja voimaan hyvin ja jumppajaksolla autan äitejä voimaan hyvin. Nähdään liikunnan merkeissä!

1000px kuva
© Unelmalaatikko. Design by FCD.