22/01/24

Minusta

Unelmalaatikko
450x450 kuva
830x450 kuva

Heippa, olen Petra. Esittely on edelleen hieman hankalaa. Mitä muuta sitä tarvitsee ihmisestä tietää kuin nimi... Noh olen ammatiltani liikuntaneuvoja, vastaanottovirkailija sekä vauvahieroja ja ihonhoitokonsultti. Olen elämäntapaliikkuja, joka unohtaa säännöllisen kehonhuollon ja sen kyllä huomaa!

Vauvaperheiden ja äitien hyvinvointi kaipaa mielestäni parempaa huomiota. Olen vauvahyvinvoinnin ammattilainen ja äitien kannustaja. Vauvahieronnalla autan vauvaa voimaan paremmin. Äitien hyvinvointia edistän liikunnan kautta, muistutan itsestähuolehtimisen ilosta ja kannustan äitejä kohti lempeämpää ja oman näköistä arkea.

Unelmalaatikon motto onkin Rento vauva, lempeämpi arki.

Olen ollut se äiti, joka on laittanut kaiken muun itsensä edelle. Kaikilla muilla on ruokaa, vaatteita ja kaikki hyvin, mutta itse olisi vähintään kuukauden loman tarpeessa. Kuulostaako tutulta? Niin tiedän, ettei äidit saa kuukauden lomia, vaikka saisivatkin, niin kuka malttaisi olla kuukauden erossa omista rakkaistaan? Vähän lyhyempikin tauko tekee kuitenkin usein hyvää.

Meillä on nyt neljä lasta ja olen saanut kokea allergisen ja epätoivoisen vauvavuoden imetysdietteineen ja onnekseni myös kaksi kertaa vauvavuoden joiden aikana ja jälkeen totesin monta kertaa, jos kaikki vauvat olisivat näin tyytyväisi, haluaisin vielä aika monta. Siitä vauvavuodesta, joka oli allergisen ja ensimmäisen tyytyväisen vauvan välissä, en äkkiseltään muista juuri mitään. Ja siinä myös yksi syy miksi kouluttauduin vauvahierojaksi.

Vauva-arjen, ruuhkavuosien ja perhe-elämän ei kuulu olla pelkkää selviytymistä päivästä toiseen. Omien lasten lapsuus on ainutkertainen ja jokaisella vanhemmalla on oikeus myös iloita ja nauttia kaikesta siitä mitä lapsiperheen arkeen kuuluu. Ainaisen kenellä on kurjinta -kilpailun sijaan haluan vanhempien ja kaikkien näkevän arjen ilot nurjien puolien seassa ja korostaa niitä. Vauvan itkulle on aina syy ja sitä voidaan hoitaa, kun se löydetään.

Anna minun tarjota sinulle pieni tauko Rentovauva hieronnan ajan! Keitän teeveden ja varaan sinulle välipalaa. Hieronnan aikana saat juoda teesi lämpimänä tai vaikka torkahtaa sohvalla. Äiti olet tärkeä!

Tervetuloa meille!

1000px kuva
© Unelmalaatikko. Design by FCD.